NNstables
Andere Honden - Smokey


In memoriam
† Smokey
† Spottie
† Zora

Fun Stuff

Links


Welkom
Smokey  is onze Duitse herder op leeftijd.

In 1997 heeft Nadia hem als pup uit het asiel gehaald. Al gauw bleek dit een zeer goede beslissing. Smokey is een hond met een uitmuntend karakter, een ideale familiehond.

Zijn karakter is zo zacht, dat hij zelfs de poezen zijn eten laat stelen terwijl hij erbij staat. Smokey is ook nergens bang van, je kan hem stofzuigen, wassen, föhnen allemaal zonder probleem. Ook vuurwerk en luide knallen deren hem niet.

Smokey laat zelden van zich horen en blijft overal zeer rustig bij. Hij is dan ook de beste vriend van de poezen en paarden.

De laatste jaren heeft Smokey zijn handen vol gehad met het opvoeden van onze Beaucerons en Border collie. Deze taak is hem zeer goed gelukt. Waar mogelijk heeft hij zijn karakter doorgegeven. Al onze honden zijn mensenvrienden en blaffen enkel als het echt nodig is.

Smokey wordt echter een dagje ouder en begint stilaan last te krijgen van artrose. Alhoewel hij er nog steeds zin in heeft, is de tijd van lange wandelingen voorbij.

Op 29 april 2011 hebben we haar moeten laten inslapen want ze begon pijn te krijgen, ze geraakte niet meer zelf recht en sleepte zich voort. Slaap zacht Smokey.

Smokey op snuffeltochtSmokey heeft dorst