NNstables
Andere honden - Spottie


In memoriam
Smokey
Spottie
Zora

Fun Stuff

Links


Welkom
Toen Nadia en Nico elkaar leerden kennen, hadden ze al vlug door dat ze beide dol zijn op honden. De twee Duitse herders van Nadia kregen dan ook alle aandacht.

Toch zag hun ideale hond er net iets anders uit. Nadia was dol op Beaucerons en Nico op Border collies (ondertussen is ook bij hem de Beauceron vonk overgeslagen). Na het overlijden van hun Bouvier besloot Nadia om Nico te verrassen met een Border collie pup, Spottie aka Spot.

Deze ISDS geregistreerde pup is ondertussen uitgegroeid tot een volwassen Border Collie vol energie. Met zijn korte haren en twee verschillende ogen is hij niet echt een schoonheids ideaal, dit compenseert hij ruimschoots met zijn karakter.

 Liefst zou hij hele dagen drijven, maar spijtig genoeg hebben zijn baasjes daar niet de tijd voor.Zijn favoriete bezigheden zijn met zijn baasje gaan lopen en fietsen. De paarden bijeen drijven en frisbee.

Spottie is een allemansvriend. Hij is lief een aanhankelijk en stelt het gezelschap van zijn baasje zeer op prijs. Hij kan goed overweg met andere honden, maar komt soms in de problemen als zijn drijversinstinct  te fel naar boven komt.

Poezen kan hij urenlang hypnotiseren, zolang ze maar stil blijven zitten.

Augustus 2010 : Spijtig genoeg hebben we Spotje veel te vroeg moeten afgeven, hij is even aan onze aandacht ontsnapt en de straat opgelopen waar een aankomende auto een fatale aanrijding niet heeft kunnen vermijden...

Spottie apporteert stokSpottie rust uit